Uncategorized

Află mai multe despre procesul tehnologic al unei firme îndreptate spre viitor

De ce este important să folosim produsele unei firme eco-friendly şi ce înseamnă un proces tehnologic modern în industria funerară şi de decoraţiuni. Cum şi din ce se produc coroanele, florile, brazii şi decoraţiunile artificiale premium. De ce este mai bine să foloseşti produse artificiale?

Chişu Grup

Chişu Grup este o firmă cu o experienţă de peste 40 ani,ani în care a fost mereu orientată spre viitor şi care a căutat tot timpul să îşi îmbunătăţească serviciile şi să descopere cele mai bune metode de a produce materiale şi produse de cea mai bună calitate.

A început ca o firmă orientată pe industria funerară, dar a descoperit că există o cerere mare si pe alte produse pe bază artificială: decoraţiuni şi aranjamente florale, buchete, flori artificiale, brazi şi multe altele. Acesta este un domeniu în care se extinde constant şi în care apelează la aceeaşi grijă pentru detalii pe care a demonstrat-o de la deschiderea afacerii.

În ultimii ani, Chişu Grup a retehnologizat toată firma cu scopul de a oferi clienţilor cele mai bune servicii posibile. Fiind de atâţia ani pe piaţă şi având avantajul de a fi încercat mai multe variante, a reuşit să descopere care sunt cele mai bune tehnologii, asigurându-se ca produsele să fie de cele mai bună calitate şi îndreptate spre protejarea mediului. Alături de o echipă profesionistă şi unită care lucrează cu drag, produsele Chişu Grup sunt create în aşa fel încât să mulţumească şi să satisfacă cerinţele clienţilor. Dacă vă întrebaţi de ce este mai bine să folosiţi produse artificiale de calitate, sunt mai multe avantaje pe care vi le vom prezenta.

În primul rând este esenţial deoarece planeta noastră a avut de suferit în ultimii 100 de ani mai mult decât în toată existenţa ei, omul reuşind să o transforme negativ atât de puternic prin poluare încât au fost afectate chiar şi mişcările plăcilor tectonice. 

Deteriorarea se vede tot mai tare şi ne afectează vizibil pe zi ce trece, motiv pentru care societatea a înţeles necesitatea de a face schimbări în acest sens, pentru a o proteja şi repara, oamenii fiind tot mai atenţi la selecţionarea produselor pe care le cumpără şi consumă.

Chişu Grup a fost prima firmă din România care a adus pe piaţă coroanele artificiale tocmai în acest sens, având grijă ca acestea să fie cele mai bune pentru mediu. Pe piaţa din Romania, majoritatea coroanelor si florilor artificiale provin din afara Uniunii Europene.

De exemplu coroanele funerare de provenienta Ucraina sau Republica Moldova care sunt fabricate din folii si fibre PET de foarte proastă calitate extrem de inflamabile, care se degradează în 300 de ani, fiind de multe ori marfă de contrabandă. Firma noastră lucrează cu materiale ignifuge şi ecologice.

Florile sunt de cea mai bună calitate, fiind făcute din pânză sau statin biodegradabile, coloranţii sunt naturali, piesele de asamblare sunt din polietilenă reciclată, livrările se fac cu maşini noi, care consumă puţin şi firma respectă toate standardele europene, asigurându-se că experienţa pe care o oferă este premium.

Majoritatea produselor pe care le producem sunt destinate folosirii limitate. Coroanele funerare, brazii de Crăciun sau decoraţiunile pentru evenimente speciale sunt folosite aproximativ 3-5 săptămâni, după care se pot recicla. Din acest motiv este foarte important ca materiile prime să fie de cea mai bună calitate, Chişu Grup folosind folie pentru brad şi fibre pentru pin din PVC, de grosimi micronice care in contact cu factorii de mediu si razele solare se dezintegrează in mai putin de 5 ani fiind totodata si ignifuge şi nu emană gaze cu efecte de seră.

Brazi Artificiali

Spre exemplu, folosirea brazilor de Crăciun artificiali este foarte importantă pentru mediu, mai ales a brazilor din materiale premium, care pot fi reciclate. Unui brad natural de 1, 8 metri îi ia aproximativ 12 ani să crească, doar pentru a fi în cele din urmă tăiat şi aruncat. În fiecare an se taie şi se vând zeci de mii de brazi naturali de Crăciun. Achiziţionarea unul brad artificial înseamnă că veţi contribui activ la protejarea pădurilor.

Pe lângă aceasta, bradul va arăta mereu proaspăt, se poate monta şi depozita fără probleme şi va fi mai uşor de îngrijit, curăţenia fiind mai simplu de păstrat.

Acestea sunt doar o parte dintre beneficiile folosirii produselor artificiale premium. Majoritate produselor oferite de Chisu Grup sunt fabricate in Romania in cele 3 fabrici propri. Flori artificiale, decoraţiuni diverse, frunze artificiale la kilogram sau la bucată, coroane speciale, iarbă artificială şi multe altele pe care vă invităm să le descoperiţi pe site-ul nostru şi să le încercaţi cu încredere. Fabricile noastre sunt moderne şi avem grijă ca fiecare produs pe care îl livrăm să se ridice la cele mai înalte standarde, scopul nostru principal fiind ca să mulţumim clientul şi să îi oferim o experienţă profesională, începând de la comandarea produsului, fabricarea lui până la livrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *