Uncategorized

Cum să creezi decoraţiuni deosebite cu produse Chişu Grup

Decoraţiuni pentru evenimente speciale – idei creative pentru rezultate inedite. Chişu Grup oferă o varietate largă de produse, începând cu flori premium, aranjamente florale, buchete artificiale, plante decorative, ornamente pentru decoraţiuni, până la coroane artificiale cu flori şi produse de Crăciun.

În industria decorativă cuvântul cheie este creativitatea, cel mai important lucru fiind ca oferta să fie variată şi personalizată. Societatea s-a săturat de produse de nişă, identice şi impersonale, dorind să achiziţioneze lucruri care ies în evidenţă, care sunt diferite şi sunt modelate pentru a le satisface dorinţele şi originalitatea. Un buchet de flori banal, care are doar câteva fire, va pierde mereu în faţa unui buchet la care se adaugă decoraţiuni, frunze artificiale sau diverse ornamente.

Flori Premium

Produsele artificiale sunt tot mai căutate, fie că e vorba de flori, de verdeaţă sau de brazi, ele sunt alternativa ecologică şi practică la plantele naturale. Dacă argumentul adus împotriva acestora ar fi că nu sunt la fel de frumoase ca cele naturale, putem spune că tehnologia folosită de Chişu Grup face ca acestea să arate la fel de proaspete, imitându-le aproape perfect pe cele naturale prin atenţia deosebită pe care o acordă detaliilor. Florile sunt colorate cu vopsele naturale, iar pânza folosită este biodegradabilă.

Buchetele şi aranjamentele pot fi create să fie unicate, posibilităţile cromatice sunt vaste, iar ornamentele oferite de Chişu Grup sunt elegante şi de o calitate foarte bună. Fie că aveţi nevoie de aranjamente din flori artificiale premium pentru o nuntă, fie că doriţi să vă înfrumuseţaţi casa cu buchete de flori veşnic frumoase, vă invităm să aruncați o privire pe site, unde cu siguranţă veţi găsi produsele de care aveţi nevoie. Trandafiri, gerbere, dalii, cale, crini, crizanteme, acestea sunt doar o parte din florile artificiale din ofertă  – toate într-o gamă largă de culori, pe care le puteţi alătura cum doriţi, adăugând accesoriile necesare.

La fel ca şi la aranjamentele florale, crearea unei coroane unice este foarte simplă. Începând cu o ramă pentru coroane care vine în mai multe modele, puteţi adăuga pe ea florile pentru coroane, şi ornamentele pe care le doriţi. Aveţi multe posibilităţi din care să alegeţi, firma oferind o gamă largă de modele printre care cele mai populare sunt coroanele lacrimă, coroanele rotunde, coroniţele şi coroanele speciale. Alternativa de a oferi clienţilor libertatea de a aranja cum doresc coroana, de a alege florile şi ornamentele preferate aduce avantajul personalizării. Puteţi achiziţiona ornamentele atât la bucată, cât şi la kilogram, în funcţe de nevoie.

Spre exemplu, puteţi adăuga panglici pentru decoraţiuni, frunze artficiale, plante artificiale, ornamente diverse, creând în acest fel buchete şi aranjamente florale frumoase şi elegante pentru orice eveniment, fie că este vorba de o nuntă, un botez sau o înmormântare.

Alt avantaj al produselor Chişu Grup, pe lângă faptul că sunt artificiale şi biodegradabile, este că sunt fabricate din folii sau fibre PVC care sunt ignifuge şi nu emană gaze cu efecte de seră. Majoritatea coroanelor artificiale de pe piaţa din acest domeniu sunt fabricate din fibre sau folii PET, care sunt nocive pentru mediu şi foarte inflamabile. Alegând produsele Chişu Grup puteţi fi siguri că produsele achiziţionate sunt de o calitate foarte bună şi în acelaşi timp sunt şi benefice mediului.

Ornamente Craciun

Crăciunul, cea mai importantă sărbătoare de familie, sursă de emoţii şi amintiri de neuitat, este altă piaţă pe care firma noastră o acoperă prin crearea unei oferte unicate. Decoraţiunile specifice acestei perioade a anului sunt de nelipsit în case, pe străzi, dar şi în spaţii comerciale sau birouri. Oriunde te afli, simbolurile Crăciunului crează o atmosferă de poveste. Produsele Chişu Grup furnizează o alternativă la oferta standardizată, prin aranjamentele de Crăciun pe care le puteţi crea şi diversifica în felul în care doriţi.  Pentru decoraţiunile de Crăciun găsiţi mai multe tipuri de ornamente, de la mere de diferite culori, biluţe colorate, ciupercuţe, flori de crăciuniţă etc.  pe care le puteţi aranja dumneavoastră în felul în care doriţi, alături de fire artificiale de brad.

Chişu Grup produce şi brazi artificiali de Crăciun premium, care arată la fel de bine pe cât rezistă timpului. Aceştia sunt tot mai apreciaţi şi căutaţi, deoarece folosind acest tip de brad, clienţii achiziţionează unul şi îl pot refolosi ani la rând, în acest fel protejând mediul şi făcând economii. Metoda de înmulțire a bradului natural este destul de grea, necesită timp, un brad având nevoie de 12 ani ca să ajungă la 1,8 metri, fiind după aceea folosit o lună şi aruncat la gunoi. Acest lucru poate fi stopat evitând achiziționarea brazilor naturali şi trecerea la un brad artificial de calitate, care va avea o durabilitate ridicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *