Articole

De ce să îţi porneşti o afacere în industria funerară şi de decoraţiuni?

ISP_7907

Te-ai gândit să îţi deschizi o afacere profitabilă şi sigură? Vă prezentăm două posibilităţi: industria funerară, unde cererea este o certitudine şi industria decorativă, unde creativitatea câştigă mereu! Află de unde să-ţi achiziţionezi tot ce ai nevoie, de la coroane artificiale la decoratiuni personalizate.

Două idei de afacere, acelaşi furnizor.

Fie că vă gândiţi să deschideţi o florărie, o afacere în pompe funebre sau o combinaţie între cele două, şansele de succes sunt foarte mari. Chişu Grup oferă o varietate deosebită de produse care acoperă ambele pieţe. De la coroane rotunde la ghirlande artificiale, găsiţi tot ce doriţi pentru a porni afacerea dumneavoastră. De ce să apelaţi la Chişu Grup? Produsele pe care le puteţi achiziţiona vă oferă libertatea de a le crea în felul în care doriţi, având în acest fel un avataj considerabil competiţiei. Coroanele speciale şi aranjamentele artificiale se pot concepe de dumneavoastră, având libertatea de a le decora în felul în care doriţi – florile premium, flori din pânză sau satin, petale, frunze artificiale, panglici, verdeaţă artificială, toate oferă posibilităţi infinite la decorare.

Dacă vă gândiţi să deschideţi o afacere în industria decorativă, intraţi într-o zonă a pieţei în care cererea este foarte mare, dar la fel este şi compeţia. Pentru a avea şanse de reuşită, trebuie să vă gândiţi la modalităţi de a ieşi în evidenţă. Pentru a face asta, cel mai sigur mod în care să nu daţi greş este să apelaţi la decoraţiuni handmade, decoraţiuni pe care le concepeţi dumneavoastră, având nevoie doar de materiile prime şi imaginaţie.

Florile şi aranjamentele artificiale sunt o alternativă preferată de tot mai mulţi clienţi, deoarece faţă de florile naturale, prezintă multe avantaje. Produsele oferite de Chişu Grup sunt profesionale, iar buchetele artificiale arată la fel de bine ca şi cele naturale, având marele avantaj că rămân mereu la fel de frumoase, putând fi chiar refolosite. Pe lângă acestea, ele sunt şi benefice mediului, deoarece la Chişu Grup materialele sunt selectate cu grijă, fiind biodegradabile şi făcute din materiale ignifuge. La noi găsiţi tot ce aveţi nevoie, începând cu suporţi pentru decoraţiuni, capuri de flori, buchete arificiale mari sau mici, panglici pentru decoraţiuni etc., toate acestea împreună reuşind să creeze aranjamente frumoase şi speciale.

În aceeaşi ordine de idei, dacă v-aţi gândit să vă deschideţi o afacere în industria funerară, este o idee la fel de bună– este foarte greu să dai greş într-o piaţă care are o cerere constantă. 

Moartea este inevitabilă iar serviciile funerare sunt o necesitate. Dumneavoastră aţi putea ajuta familiile să treacă mai uşor peste perioada dificilă a unei înmormântări, oferind sprijin, atenţie şi servicii profesionale.

România, după statisticile anunţate de Eurostat (https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/-/DDN-20180314-1?inheritRedirect=true), a fost pe locul II în Europa în 2015 la rata mortalităţii, fiind întrecută doar de către Bulgaria iar numerele au crescut de atunci.

În 2017 s-au înregistrat 260,886 decese, cu 4.125 mai multe ca în 2017. Aceste date le puteţi verifica şi dumneavoastră pe viitor pe site-ul Institutului Naţional de Statistica. (http://www.insse.ro/).

Creşterea mortalităţii, chiar dacă nu este o veste bună pentru ţară, oferă siguranţă firmelor din industria funerară, dovedind că afacerea pe care doriţi să o deschideţi nu va duce lipsă de clienţi.

ISP_7821

Decoraţiuni funerare

Odată ce v-aţi hotărât să acţionaţi în această privinţă şi treceţi de partea antreprenorilor de pompe funebre cu actele necesare şi achiziţionarea sau închirierea de spaţiu, aveţi nevoie de asigurarea serviciilor pe care ar trebui să le personalizaţi, aducând ceva nou, inedit în domeniu, pentru a putea face faţă competiţiei. Unul dintre cele mai importante aspecte care ţin de organizarea ultimului drum este achiziţionarea produselor specifice– sicrie, coroanele la comandă, coşuri, aranjamente. Pe lângă acestea, sunt indispensabile accesoriile funerare, adică florile artificiale, candele, mânerele pentru sicrie, crucile de lemn, panglicile funerare sau crucifixele.

Pentru a oferi o gama largă de vânzare, cel mai simplu şi practic este să găsiţi un furnizor care vi le poate oferi pe toate, la un preţ avantajos. Chişu Grup este o firma care activează în domeniul funerar de 40 de ani, timp în care a demonstrat profesionalism şi a oferit produse premium.

Cu toate acestea, puţini ştiu că firma oferă si alte produse de o varietate mare, produse care ţin de, plante decorative artificiale,  aranjamente de diverse feluri, brazi artificiali şi multe alte materiale prime – acestea acoperă mare parte din necesarul pentru o afacere pe decoraţiuni sau pompe funebre, sau de ce nu, o afacere care le acoperă pe ambele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *