40 de ani de activitate
Pentru clienţii noştri
Timpul este cel mai preţios element pentru oameni. Omul de succes ştie cum să pună energia în timp şi cum să extragă succesul din timp.

Despre magazinul nostru

Coroanele din brad şi pin artificial create de Chişu Grup sunt făcute din materiale ecologice care se pot recicla. Specialiştii Chişu Grup creează pentru dumneavoastră produse de înaltă calitate, care pot imita şi înlocui coroanele naturale.

Din respect pentru mediul înconjurător şi generaţiile viitoare, specialiştii noştri creează produse care imită naturalul. Folosind coroane artificiale limităm defrişările de pădure şi susţinem exploatarea responabilă a naturii.

Compania noastră are la bază producţia şi comerţul cu articole funerare precum sicrie, tapiţerii pentru sicrie, accesorii pentru sicrie, panglici pentru coroane, flori artificiale dar şi produce o gamă foarte variată de coroane din brad artificial, brazi artificiali, jerbe din brad artificial şi diferite ornamente pentru sărbătorile de iarnă.

Chisu Grup a fost prima companie care a adus coroana artificiala pe piata romaneasca si asigura in prezent o gama larga de produse de calitate pentru industria funerara.

Seriozitatea si promptitudinea ne-au caracterizat tot timpul si am incercat sa ne facem clientii multumiti.

Pentu noi timpul clientilor nostri conteaza.

2367 Varietate de produse
1500 CLIENTI IN ROMANIA & EUROPA
75 Angajati
3 SEDII PRODUCTIE
21 MASINI PE RUTA
40 ANI DE ACTIVITATE

SUNTEM AICI PENTRU CLIENŢII NOŞTRI

În anul 1970, pe vreme comunismului, vremuri în care industria funerară era neapreciată, Grigore Chiş a început drumul antreprenoriatului.

A început cu câteva coroane, după care pe parcursull anilor a dezvoltat firma aducând-o în anii 1990-2000 la o afacere de mărime medie care producea coroane, tapiţerii pentru sicrie, lumânări şi chiar sicrie. De la vârsta de 20 ani, Cristian Chiş a preluat afacerea la un nivel destul de mic, dar a avut un vis şi o promisiune de respectat faţă de tatal său, aceea de a aduce inovaţie pe piaţa românească şi de a crea valoare pentru clienţi.Dupa anul 2000 Chişu Grup a prins contrur.

Zone de activitate

7523_-_Roses_Wreath-512

Coroane Artificiale

Cea mai mare varietate de coroane artificiale din brad si pin din Romania

Funeral_icons-10-512

Servicii funerare

Servicii funerare diverse la preţuri competitive

lilly-512

Decoraţiuni

Vă oferim o gamă largă de flori artificiale şi materiale specifice decoraţiunilor

download

Logistica

Cu o echipa profesionistă şi punctuală, suntem gata să livrăm oriunde.

Chişu Grup Funerare

Fabrici moderne

După o perioadă de investiţii şi modernizare, Chişu Grup poate să aducă pe piaţa funerară românească noi produse şi să seteze noi standarde de calitate.

Experienţa noastra

Design & proces de lucru

Excelenţa face diferenţa

Chisu Grup – 2019

Unitatea şi dedicarea angajaţilor ne face să credem că vom reuşi în viitorul apropiat să ajungem pe primul loc pe piaţa funerară românească.

În Maramureşul istoric suntem foarte apreciaţi pentru că avem cele mai diverse servicii funerare şi pentru faptul că suntem mereu alături de clienţii noştri, punându-le la dispoziţie un serviciu de intervenţie complex în regim non-stop.

Screen Shot 2018-09-25 at 17.41.14

Mariana

Decoratiuni & Aranjamente
ISP_7985

Dodo

Productie Coroane
Screen Shot 2018-09-25 at 17.42.10

Berti

Maistru Asamblare
stefi

STEFANIA

VANZARI & MARKETING