Descriere Accesorii funerare

Afișez 1–15 din 17 rezultate

BATISTE FEMEI, Din Pânză Cu Imprimeuri Negre, 100buc/set

110,00 lei + TVA
Batistele pentru femei sunt executate din panza alba cu imprimeuri negre. Pretul per bucata este de 1 RON. Se vinde la set de 100 buc. Comanda minima este de 1 set.

BATISTE BĂRBAȚI, Din Pânză Cu Imprimeuri Negre, 100buc/set

110,00 lei + TVA
Batistele pentru barbati sunt executate din panza alba cu imprimeuri negre. Pretul per bucata este de 1 RON. Se vinde la set de 100 buc. Comanda minima este de 1 set.

SILICON GROS, Diametrul 11,2mm, Pentru Pistol Termic De Lipit

28,00 lei + TVA
Siliconul este un produs din categoria accesorii funerare. Este sub forma de bare de lipici in stare solida, cu grosimea de 11,2 mm. Pentru a fi utlizat este necesar un pistol termic, care transforma aceste bare de lipici solid intr-un lichid vascos. Se poate folosi pentru lipirea diferitelor obiecte din plastic, tesatura, carton, lemn etc. Recomandam lucru cu atentie pentru ca la iesirea din pistol lichidul vascos este foarte fierbinte si se pot intampla accidente. Comanda minima este de 1 kg.

SILICON SUBȚIRE, Diametrul 7mm, Pentru Pistol Termic De Lipit

28,00 lei + TVA
Siliconul este un produs din categoria accesorii funerare. Este sub forma de bare de lipici in stare solida, cu grosimea de 7 mm. Pentru a fi utlizat este necesar un pistol termic, care transforma aceste bare de lipici solid intr-un lichid vascos. Se poate folosi pentru lipirea diferitelor obiecte din plastic, tesatura, carton, lemn etc. Recomandam lucru cu atentie pentru ca la iesirea din pistol lichidul vascos este foarte fierbinte si se pot intampla accidente. Comanda minima este de 1 kg.

PISTOL DE LIPIT MARE, Pentru Volume Mari De Lucru

70,00 lei + TVA
Pistolul de lipit mare este o unealta foarte apreciata in uzul industrial. Se poate folosi pentru lipirea diferitelor obiecte. Este prevazut cu o rezistenta electrica care topeste baghete de lipici solid cu grosimea de 11,2 mm. Pistolul de lipit mare se utilizeaza, la munca de durata lunga si pe perioade lungi de timp. Este prevazut cu un reglaj al temperaturii si cu o maneta care permite avansarea baghetei fara o forta mare, pentru a usura munca. Recomandam acest pistol clientilor nostrii care orneaza o medie de 600 de coroane pe luna. Comanda minima este de 1 bucata.

PISTOL DE LIPIT MIC, Pentru Volume Mici De Lucru

19,00 lei + TVA
Pistolul de lipit mic este o unealta foarte apreciata in uzul casnic. Se poate folosi pentru lipirea diferitelor obiecte. Este prevazut cu o rezistenta electrica care topeste doar baghete de lipici solid cu grosimea de 7 mm. Pistolul de lipit mic se utilizeaza, la munca de scurta durata si pe perioade mici de timp. Recomandam clientilor nostrii care orneaza o medie de 50 de coroane pe luna sau fac ornamente sau decoratiuni delicate. Comanda minima este de 1 bucata.

PISTOL DE LIPIT MIJLOCIU, Pentru Volume Medii De Lucru

33,00 lei + TVA
Pistolul de lipit mijlociu este o unealta foarte apreciata in uzul casnic si industrial. Se poate folosi pentru lipirea diferitelor obiecte. Este prevazut cu o rezistenta electrica care topeste baghete de lipici solid cu grosimea de 11,2 mm. Pistolul de lipit mijlociu se utilizeaza, la munca de durata medie si pe perioade medii de timp. Este prevazut cu un reglaj al temperaturii si cu o maneta care permite avansarea baghetei fara o forta mare, pentru a usura munca. Recomandam acest pistol clientilor nostrii care orneaza o medie de 300 de coroane pe luna. Comanda minima este de 1 bucata.

Saci Funerari, Cu Fermoar, Mânere și Doua Perechi Mănuși Dimensiuni 220cm x 120cm

22,00 lei + TVA
  Sacii funerari sunt executati din polietilena de culoare neagra, cu 4 manere pe colturi si fermoar. Se pot utiliza la manevrarea cadavrelor de origine umana sau animala cat si la colectarea deseurilor biologice. Dimensiunile sacilor funerari sunt de 220cm lungime, 120cm in diametru si rezista la greutati de pina la 120-130 kg. Sunt ambalati individual cu 2 seturi de manusi utilizabile o singura data. Comanda minima este de 1 bucata.

BATIC, Din Dantela Neagra Cu Imprimeu De Catifea

5,00 lei + TVA
Baticurile sunt executate din dantela neagra cu imprimeuri de catifea si se folosesc pentru doliu. Comanda minima este de 1 bucata.

MARKER NEGRU, Culoare Negru, 12buc/set

18,00 lei + TVA
MARKERUL NEGRU este cu tus de culoare neagra si penita lata. Se foloseste pentru a scrie pe diferite obiecte. Modelele si marca pot sa difere de la lot la lot. Pretul este per set. Un set este format din 12 bucati. Comanda minima 1 set.

MARKER AURIU, Culoare Auriu, 10buc/set

30,00 lei + TVA
MARKERUL AURIU este prevazut cu vopsea aurie, bila de amestec si penita rotunda. Se foloseste pentru a scrie pe panglicile funerare, cruci de lemn, cruci de fier, sicrie etc. Modelele si marca pot sa difere de la lot la lot. Pretul este per set. Un set este format din 10 bucati. Se poate vinde si mixt culoarea aurie si argintie. Comanda minima 1 set.

MARKER ARGINTIU, Culoare Argintiu, 10buc/set

30,00 lei + TVA
MARKERUL ARGINTIU este prevazut cu vopsea argintie, bila de amestec si penita rotunda. Se foloseste pentru a scrie pe panglicile funerare, cruci de lemn, cruci de fier, sicrie etc. Modelele si marca pot sa difere de la lot la lot. Pretul este per set. Un set este format din 10 bucati. Se poate vinde si mixt culoarea argintie si aurie. Comanda minima 1 set.

EȘARFE, Din Dantela Neagra Cu Imprimeu De Catifea

5,00 lei + TVA
Eșarfele sunt executate din dantela neagra cu imprimeuri de catifea si se folosesc pentru doliu. Comanda minima este de 1 bucata.

TAPIȚERIE SICRIU, Din Saten, Set 5 Piese

65,00 lei + TVA
TAPIȚERIA SICRIU este realizata din saten si compusa din 5 piese: tapiterie lada, tapiterie capac, perna, voal brodat si giulgiu. Se foloseste pentru tapitarea sicrielor, la interior. Pretul este pe set. Comanda minima 1 set.

COSTUM FEMEI, Set Complet Cu 8 Piese, Marimi Diferite De La 42 La 60

270,00 lei + TVA
Costumul pentru femei este confectionat dintr-un material textil de culoare inchisa si este destinat strict peroanelor decedate. Combinatiile de accesorii sunt gandite sa se potriveasca dupa marimea costumelor. Setul este format din 8 piese: sacou, fusta, camasa, maieu, chilot, sutien, ciorapi si pantofi. Culorile pot sa difere in functie de ciclul de productie. Costumele sunt lucrate pe marimi. Marimi disponibile: de la marimea 42 pana la marimea 60. Comanda minima este de 1 set.