Descriere Accesorii sicrie

Se arată 1–15 din 61 de rezultate

Show sidebar
Inchide

Mâner Sicriu 77 AURIU, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu, Lungime 27cm

7,00 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 77 AURIU este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 27cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.
Inchide

Mâner Sicriu 100 MARO, Din Plastic Si Metal, Culoare Maro, Lungime 30cm

5,50 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 100 MARO este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 30cm. Manerele pentru sicriu au culoare maro si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.
Inchide

Mâner Sicriu 100 AURIU, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu, Lungime 30cm

5,50 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 100 AURIU este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 30cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.
Inchide

Mâner Sicriu 101 AURIU, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu, Lungime 27cm

6,00 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 101 AURIU este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 27cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.
Inchide

Mâner Sicriu 102 AURIU, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu, Lungime 27cm

6,00 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 102 AURIU este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 27cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.
Inchide

Mâner Sicriu 103 MARO, Din Plastic Si Metal, Culoare Maro, Lungime 27cm

6,00 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 103 MARO este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 27cm. Manerele pentru sicriu au culoare maro si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.
Inchide

Mâner Sicriu 103 AURIU, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu, Lungime 27cm

6,00 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 103 AURIU este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 27cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.
Inchide

Mâner Sicriu 104 AURIU, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu, Lungime 30cm

6,00 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 104 AURIU este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 30cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.
Inchide

Ornament sicriu 105 AURIU, Din Plastic, Culoare Auriu, Lungime 25cm

4,00 lei + TVA
Ornamentul sicriu 105 AURIU este realizat din plastic si este acoperit cu un strat de vopsea de culoare auriu. Lungimea este de 25cm. Se utilizeaza la ornarea sicrielor sau a crucilor de lemn. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.
Inchide

Ornament sicriu 106 AURIU, Din Plastic, Culoare Auriu, Lungime 13cm

5,00 lei + TVA
Ornamentul sicriu 106 AURIU este realizat din plastic si este acoperit cu un strat de vopsea de culoare auriu. Lungimea este de 13cm. Se utilizeaza la ornarea sicrielor sau a crucilor de lemn. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.
Inchide

Mâner Sicriu 107 MARO, Din Plastic Si Metal, Culoare Maro, Lungime 23cm

5,70 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 107 MARO este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 23cm. Manerele pentru sicriu au culoare maro si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.
Inchide

Mâner Sicriu 107 AURIU, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu, Lungime 23cm

5,70 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 107 AURIU este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 23cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.
Inchide

Mâner Sicriu 108 AURIU, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu, Lungime 23cm

5,70 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 108 AURIU este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 23cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.
Inchide

Mâner Sicriu 110 MAT, Din Plastic Si Metal, Culoare Negru Cu Auriu Mat, Lungime 27cm

5,00 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 110 MAT este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 27cm. Manerele pentru sicriu au culoare negru cu auriu mat si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.
Inchide

Mâner Sicriu 111 MAT, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu Mat, Lungime 23cm

5,00 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 111 MAT este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 23cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu mat si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.