Descriere Accesorii sicrie

Afișez 1–15 din 61 de rezultate

SUBCATEGORII

Sild Ornament 400 MARO, Din Plastic, Culoare Maro , Lungime 8cm

0,90 lei + TVA
Sildurile ornament 400 MARO sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare maro. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 8cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Sild Ornament 400 AURIU, Din Plastic, Culoare Auriu , Lungime 8cm

0,90 lei + TVA
Sildurile ornament 400 AURIU sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare auriu. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 7cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Sild Ornament 401 AURIU, Din Plastic, Culoare Auriu , Lungime 7cm

0,90 lei + TVA
Sildurile ornament 401 AURIU sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare auriu. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 7cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Sild Ornament 401 MARO, Din Plastic, Culoare Maro , Lungime 7cm

0,90 lei + TVA
Sildurile ornament 401 MARO sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare maro. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 7cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Sild Ornament 402 AURIU, Din Plastic, Culoare Auriu , Lungime 7cm

0,90 lei + TVA
Sildurile ornament 402 AURIU sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare auriu. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 7cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Sild Ornament 402 MARO, Din Plastic, Culoare Maro, Lungime 7cm

0,90 lei + TVA
Sildurile ornament 402 MARO sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare maro. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 7cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Sild Ornament 403 AURIU, Din Plastic, Culoare Auriu , Lungime 7cm

0,90 lei + TVA
Sildurile ornament 403 AURIU sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare auriu. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 7cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Sild Ornament 410 MAT, Din Plastic, Culoare Negru cu Auriu Mat, Lungime 8cm

0,60 lei + TVA
Sildurile ornament 410 MAT sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare negru si auriu mat. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 8cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Sild Ornament 411 MAT, Din Plastic, Culoare Auriu Mat, Lungime 7cm

0,60 lei + TVA
Sildurile ornament 411 MAT sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare auriu mat. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 7cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Sild Ornament 412 MAT, Din Plastic, Culoare Auriu Mat, Lungime 7cm

0,60 lei + TVA
Sildurile ornament 412 MAT sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare auriu mat. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 7cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Ornament sicriu 105 AURIU, Din Plastic, Culoare Auriu, Lungime 25cm

4,00 lei + TVA
Ornamentul sicriu 105 AURIU este realizat din plastic si este acoperit cu un strat de vopsea de culoare auriu. Lungimea este de 25cm. Se utilizeaza la ornarea sicrielor sau a crucilor de lemn. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Ornament sicriu 106 AURIU, Din Plastic, Culoare Auriu, Lungime 13cm

5,00 lei + TVA
Ornamentul sicriu 106 AURIU este realizat din plastic si este acoperit cu un strat de vopsea de culoare auriu. Lungimea este de 13cm. Se utilizeaza la ornarea sicrielor sau a crucilor de lemn. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Ornament sicriu 700 AURIU, Din Plastic, Culoare Auriu, Lungime 16cm

3,00 lei + TVA
Ornamentul sicriu 700 AURIU este realizat din plastic si este acoperit cu un strat de vopsea de culoare auriu. Lungimea este de 16cm. Se utilizeaza la ornarea sicrielor sau a crucilor de lemn. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Șurub Sicriu 300 AURIU, Din Metal Cu Cap Ornament Din Plastic, Culoare Auriu

1,30 lei + TVA
Suruburile pentru capacul de sicriu 300 AURIU sunt realizate dintr-o tija de metal cu filet pe care s-a turnat un cap ornament din plastic si un strat de vopsea de culoare auriu. Lungimea surubului este de 11cm. Se utilizeaza atat ca si ornament cat si pentru fixarea capacului de sicriu. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Șurub Sicriu 300 MARO, Din Metal Cu Cap Ornament Din Plastic, Culoare Auriu

1,30 lei + TVA
Suruburile pentru capacul de sicriu 300 MARO sunt realizate dintr-o tija de metal cu filet pe care s-a turnat un cap ornament din plastic si un strat de vopsea de culoare maro. Lungimea surubului este de 11cm. Se utilizeaza atat ca si ornament cat si pentru fixarea capacului de sicriu. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.