Descriere Manere

Afișez 1–15 din 16 rezultate

Mâner Sicriu 77 AURIU, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu, Lungime 27cm

8,00 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 77 AURIU este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 27cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Mâner Sicriu 100 MARO, Din Plastic Si Metal, Culoare Maro, Lungime 30cm

6,50 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 100 MARO este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 30cm. Manerele pentru sicriu au culoare maro si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Mâner Sicriu 100 AURIU, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu, Lungime 30cm

6,50 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 100 AURIU este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 30cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Mâner Sicriu 101 AURIU, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu, Lungime 27cm

7,00 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 101 AURIU este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 27cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Mâner Sicriu 102 AURIU, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu, Lungime 27cm

7,00 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 102 AURIU este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 27cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Mâner Sicriu 103 AURIU, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu, Lungime 27cm

7,00 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 103 AURIU este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 27cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Mâner Sicriu 103 MARO, Din Plastic Si Metal, Culoare Maro, Lungime 27cm

7,00 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 103 MARO este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 27cm. Manerele pentru sicriu au culoare maro si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Mâner Sicriu 104 AURIU, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu, Lungime 30cm

7,00 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 104 AURIU este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 30cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Mâner Sicriu 107 AURIU, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu, Lungime 23cm

6,50 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 107 AURIU este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 23cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Mâner Sicriu 107 MARO, Din Plastic Si Metal, Culoare Maro, Lungime 23cm

6,50 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 107 MARO este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 23cm. Manerele pentru sicriu au culoare maro si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Mâner Sicriu 108 AURIU, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu, Lungime 23cm

6,50 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 108 AURIU este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 23cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Mâner Sicriu 110 MAT, Din Plastic Si Metal, Culoare Negru Cu Auriu Mat, Lungime 27cm

6,00 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 110 MAT este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 27cm. Manerele pentru sicriu au culoare negru cu auriu mat si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Mâner Sicriu 111 MAT, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu Mat, Lungime 23cm

6,00 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 111 MAT este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 23cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu mat si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Mâner Sicriu 112 MAT, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu Mat, Lungime 27cm

6,00 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 112 AURIU este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 27cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu mat si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Mâner Sicriu 113 MAT, Din Plastic Si Metal, Culoare Auriu Mat, Lungime 22cm

6,00 lei + TVA
Manerul pentru sicriu 113 MAT este executat din plastic cu insertie metalica si este prevazut la capete cu doua prinderi tip surub metalic filetat .Lungimea manerului este de 22cm. Manerele pentru sicriu au culoare auriu mat si se livreaza cu saibe si piulite de prindere. Manerele pentru sicriu fac parte din categoria accesorii sicrie si sunt folosite atat ca ornament cat si pentru manipularea sicrielor. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.