Descriere Silduri

Afișez toate cele 10 rezultate

Sild Ornament 400 AURIU, Din Plastic, Culoare Auriu , Lungime 8cm

1,10 lei + TVA
Sildurile ornament 400 AURIU sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare auriu. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 7cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Sild Ornament 400 MARO, Din Plastic, Culoare Maro , Lungime 8cm

1,10 lei + TVA
Sildurile ornament 400 MARO sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare maro. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 8cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Sild Ornament 401 AURIU, Din Plastic, Culoare Auriu , Lungime 7cm

1,10 lei + TVA
Sildurile ornament 401 AURIU sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare auriu. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 7cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Sild Ornament 401 MARO, Din Plastic, Culoare Maro , Lungime 7cm

1,10 lei + TVA
Sildurile ornament 401 MARO sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare maro. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 7cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Sild Ornament 402 AURIU, Din Plastic, Culoare Auriu , Lungime 7cm

1,10 lei + TVA
Sildurile ornament 402 AURIU sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare auriu. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 7cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Sild Ornament 402 MARO, Din Plastic, Culoare Maro, Lungime 7cm

1,10 lei + TVA
Sildurile ornament 402 MARO sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare maro. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 7cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Sild Ornament 403 AURIU, Din Plastic, Culoare Auriu , Lungime 7cm

1,10 lei + TVA
Sildurile ornament 403 AURIU sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare auriu. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 7cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Sild Ornament 410 MAT, Din Plastic, Culoare Negru cu Auriu Mat, Lungime 8cm

0,80 lei + TVA
Sildurile ornament 410 MAT sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare negru si auriu mat. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 8cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Sild Ornament 411 MAT, Din Plastic, Culoare Auriu Mat, Lungime 7cm

0,80 lei + TVA
Sildurile ornament 411 MAT sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare auriu mat. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 7cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Sild Ornament 412 MAT, Din Plastic, Culoare Auriu Mat, Lungime 7cm

0,80 lei + TVA
Sildurile ornament 412 MAT sunt realizate din plastic si acoperite cu un strat de vopsea, de culoare auriu mat. Se folosesc pentru a fixa suruburile si a masca gaurile de ghidare din capacul de sicriu ca ornament. Sildurile au lungimea de 7cm. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.