Descriere Suruburi capac

Afișez toate cele 12 rezultate

Șurub Sicriu 300 AURIU, Din Metal Cu Cap Ornament Din Plastic, Culoare Auriu

1,50 lei + TVA
Suruburile pentru capacul de sicriu 300 AURIU sunt realizate dintr-o tija de metal cu filet pe care s-a turnat un cap ornament din plastic si un strat de vopsea de culoare auriu. Lungimea surubului este de 11cm. Se utilizeaza atat ca si ornament cat si pentru fixarea capacului de sicriu. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Șurub Sicriu 300 MARO, Din Metal Cu Cap Ornament Din Plastic, Culoare Auriu

1,50 lei + TVA
Suruburile pentru capacul de sicriu 300 MARO sunt realizate dintr-o tija de metal cu filet pe care s-a turnat un cap ornament din plastic si un strat de vopsea de culoare maro. Lungimea surubului este de 11cm. Se utilizeaza atat ca si ornament cat si pentru fixarea capacului de sicriu. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Șurub Sicriu 301 AURIU, Din Metal Cu Cap Ornament Din Plastic, Culoare Auriu

1,50 lei + TVA
Suruburile pentru capacul de sicriu 301 AURIU sunt realizate dintr-o tija de metal cu filet pe care s-a turnat un cap ornament din plastic si un strat de vopsea de culoare auriu. Lungimea surubului este de 11cm. Se utilizeaza atat ca si ornament cat si pentru fixarea capacului de sicriu. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Șurub Sicriu 302 MARO, Din Metal Cu Cap Ornament Din Plastic, Culoare Maro

1,50 lei + TVA
Suruburile pentru capacul de sicriu 302 MARO sunt realizate dintr-o tija de metal cu filet pe care s-a turnat un cap ornament din plastic si un strat de vopsea de culoare maro. Lungimea surubului este de 11cm. Se utilizeaza atat ca si ornament cat si pentru fixarea capacului de sicriu. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Șurub Sicriu 302 AURIU, Din Metal Cu Cap Ornament Din Plastic, Culoare Auriu

1,50 lei + TVA
Suruburile pentru capacul de sicriu 302 AURIU sunt realizate dintr-o tija de metal cu filet pe care s-a turnat un cap ornament din plastic si un strat de vopsea de culoare auriu. Lungimea surubului este de 11cm. Se utilizeaza atat ca si ornament cat si pentru fixarea capacului de sicriu. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Șurub Sicriu 303 AURIU, Din Metal Cu Cap Ornament Din Plastic, Culoare Auriu

1,20 lei + TVA
Suruburile pentru capacul de sicriu 303 AURIU sunt realizate dintr-o tija de metal cu filet pe care s-a turnat un cap ornament din plastic si un strat de vopsea de culoare auriu. Lungimea surubului este de 10cm. Se utilizeaza atat ca si ornament cat si pentru fixarea capacului de sicriu. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Șurub Sicriu 304 AURIU, Din Metal Cu Cap Ornament Din Plastic, Culoare Auriu

1,50 lei + TVA
Suruburile pentru capacul de sicriu 304 AURIU sunt realizate dintr-o tija de metal cu filet pe care s-a turnat un cap ornament din plastic si un strat de vopsea de culoare auriu. Lungimea surubului este de 11cm. Se utilizeaza atat ca si ornament cat si pentru fixarea capacului de sicriu. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Șurub Sicriu 304 MARO, Din Metal Cu Cap Ornament Din Plastic, Culoare Maro

1,50 lei + TVA
Suruburile pentru capacul de sicriu 304 MARO sunt realizate dintr-o tija de metal cu filet pe care s-a turnat un cap ornament din plastic si un strat de vopsea de culoare maro. Lungimea surubului este de 11cm. Se utilizeaza atat ca si ornament cat si pentru fixarea capacului de sicriu. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Șurub Sicriu 305 AURIU, Din Metal Cu Cap Ornament Din Plastic, Culoare Auriu

1,50 lei + TVA
Suruburile pentru capacul de sicriu 305 AURIU sunt realizate dintr-o tija de metal cu filet pe care s-a turnat un cap ornament din plastic si un strat de vopsea de culoare auriu. Lungimea surubului este de 11cm. Se utilizeaza atat ca si ornament cat si pentru fixarea capacului de sicriu. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Șurub Sicriu 310 MAT, Din Metal Cu Cap Ornament Din Plastic, Culoare Auriu Mat

1,30 lei + TVA
Suruburile pentru capacul de sicriu 310 MAT sunt realizate dintr-o tija de metal cu filet pe care s-a turnat un cap ornament din plastic si un strat de vopsea de culoare auriu mat. Lungimea surubului este de 11cm. Se utilizeaza atat ca si ornament cat si pentru fixarea capacului de sicriu. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Șurub Sicriu 311 MAT, Din Metal Cu Cap Ornament Din Plastic, Culoare Auriu Mat

1,30 lei + TVA
Suruburile pentru capacul de sicriu 311 MAT sunt realizate dintr-o tija de metal cu filet pe care s-a turnat un cap ornament din plastic si un strat de vopsea de culoare auriu mat. Lungimea surubului este de 11cm. Se utilizeaza atat ca si ornament cat si pentru fixarea capacului de sicriu. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.

Șurub Sicriu 312 MAT, Din Metal Cu Cap Ornament Din Plastic, Culoare Auriu Mat

1,30 lei + TVA
Suruburile pentru capacul de sicriu 312 MAT sunt realizate dintr-o tija de metal cu filet pe care s-a turnat un cap ornament din plastic si un strat de vopsea de culoare auriu mat. Lungimea surubului este de 11cm. Se utilizeaza atat ca si ornament cat si pentru fixarea capacului de sicriu. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.