Descriere Ornamente pentru decoratiuni

Afișez 1–15 din 65 de rezultate

Ornament Pentru Decorațiuni CH1, Culoare Alb, Dimensiune 6cm, Set 10bucați

7,00 lei + TVA
Ornamentele pentru decoratiuni CH1 sunt realizate din plastic si polistiren si sunt acoperite de un strat de vopsea in diferite culori. Se pot folosi in crearea decoratiunilor pentru diferite evenimente. Pretul este per set de 10 bucati. Comanda minima un set.

Ornament Pentru Decorațiuni CH2, Culoare Auriu, Dimensiune 6cm, Set 10bucați

7,00 lei + TVA
Ornamentele pentru decoratiuni CH2 sunt realizate din plastic si polistiren si sunt acoperite de un strat de vopsea in diferite culori. Se pot folosi in crearea decoratiunilor pentru diferite evenimente. Pretul este per set de 10 bucati. Comanda minima un set.

Ornament Pentru Decorațiuni CH3, Culoare Argintiu, Dimensiune 6cm, Set 10bucați

7,00 lei + TVA
Ornamentele pentru decoratiuni CH3 sunt realizate din plastic si polistiren si sunt acoperite de un strat de vopsea in diferite culori. Se pot folosi in crearea decoratiunilor pentru diferite evenimente. Pretul este per set de 10 bucati. Comanda minima un set.

Ornament Pentru Decorațiuni CH4, Culoare Roșu, Dimensiune 6cm, Set 10bucați

7,00 lei + TVA
Ornamentele pentru decoratiuni CH4 sunt realizate din plastic si polistiren si sunt acoperite de un strat de vopsea in diferite culori. Se pot folosi in crearea decoratiunilor pentru diferite evenimente. Pretul este per set de 10 bucati. Comanda minima un set.

Ornament Pentru Decorațiuni CH5, Culoare Roșu, Dimensiune 10cm, Set 10bucați

7,00 lei + TVA
Ornamentele pentru decoratiuni CH5 sunt realizate din plastic si polistiren si sunt acoperite de un strat de vopsea in diferite culori. Se pot folosi in crearea decoratiunilor pentru diferite evenimente. Pretul este per set de 10 bucati. Comanda minima un set.

Ornament Pentru Decorațiuni CH6, Culoare Roșu Cu Alb, Dimensiune 1,5cm, Set 10bucați

6,00 lei + TVA
Ornamentele pentru decoratiuni CH6 sunt realizate din plastic si polistiren si sunt acoperite de un strat de vopsea in diferite culori. Se pot folosi in crearea decoratiunilor pentru diferite evenimente. Pretul este per set de 10 bucati. Comanda minima un set.

Ornament Pentru Decorațiuni CH7, Culoare Roșu Cu Alb, Dimensiune 2cm, Set 10bucați

7,00 lei + TVA
Ornamentele pentru decoratiuni CH7 sunt realizate din plastic si polistiren si sunt acoperite de un strat de vopsea in diferite culori. Se pot folosi in crearea decoratiunilor pentru diferite evenimente. Pretul este per set de 10 bucati. Comanda minima un set.

Ornament Pentru Decorațiuni CH8, Culoare Roșu Cu Alb, Dimensiune 2,5cm, Set 10bucați

8,00 lei + TVA
Ornamentele pentru decoratiuni CH8 sunt realizate din plastic si polistiren si sunt acoperite de un strat de vopsea in diferite culori. Se pot folosi in crearea decoratiunilor pentru diferite evenimente. Pretul este per set de 10 bucati. Comanda minima un set.

Ornament Pentru Decorațiuni CH9 ROȘU, Culoare Roșu, Dimensiune 1cm, Set 100bucați

60,00 lei + TVA
Ornamentele pentru decoratiuni CH9 ROȘU sunt realizate din plastic si polistiren si sunt acoperite de un strat de vopsea in diferite culori. Se pot folosi in crearea decoratiunilor pentru diferite evenimente. Pretul este per set de 100 bucati. Comanda minima un set.

Ornament Pentru Decorațiuni CH9 ROȘU PORTOCALIU, Dimensiune 1cm, Set 100bucați

60,00 lei + TVA
Ornamentele pentru decoratiuni CH9 ROȘU PORTOCALIU sunt realizate din plastic si polistiren si sunt acoperite de un strat de vopsea in diferite culori. Se pot folosi in crearea decoratiunilor pentru diferite evenimente. Pretul este per set de 100 bucati. Comanda minima un set.

Ornament Pentru Decorațiuni CH9 AURIU, Culoare Auriu, Dimensiune 1cm, Set 100bucați

60,00 lei + TVA
Ornamentele pentru decoratiuni CH9 AURIU sunt realizate din plastic si polistiren si sunt acoperite de un strat de vopsea in diferite culori. Se pot folosi in crearea decoratiunilor pentru diferite evenimente. Pretul este per set de 100 bucati. Comanda minima un set.

Ornament Pentru Decorațiuni CH9 ARGINTIU, Culoare Argintiu, Dimensiune 1cm, Set 100bucați

60,00 lei + TVA
Ornamentele pentru decoratiuni CH9 ARGINTIU sunt realizate din plastic si polistiren si sunt acoperite de un strat de vopsea in diferite culori. Se pot folosi in crearea decoratiunilor pentru diferite evenimente. Pretul este per set de 100 bucati. Comanda minima un set.

Ornament Pentru Decorațiuni CH10, Culoare Roșu, Dimensiune 25cm, Set 10bucați

30,00 lei + TVA
Ornamentele pentru decoratiuni CH10 sunt realizate din plastic si polistiren si sunt acoperite de un strat de vopsea in diferite culori. Se pot folosi in crearea decoratiunilor pentru diferite evenimente. Pretul este per set de 10 bucati. Comanda minima un set.

Ornament Pentru Decorațiuni CH11, Culoare Roșu, Dimensiune 38cm, Set 10bucați

30,00 lei + TVA
Ornamentele pentru decoratiuni CH11 sunt realizate din plastic si polistiren si sunt acoperite de un strat de vopsea in diferite culori. Se pot folosi in crearea decoratiunilor pentru diferite evenimente. Pretul este per set de 10 bucati. Comanda minima un set.

Ornament Pentru Decorațiuni CH12, Culoare Roșu, Dimensiune 38cm, Set 10bucați

30,00 lei + TVA
Ornamentele pentru decoratiuni CH12 sunt realizate din plastic si polistiren si sunt acoperite de un strat de vopsea in diferite culori. Se pot folosi in crearea decoratiunilor pentru diferite evenimente. Pretul este per set de 10 bucati. Comanda minima un set.