Descriere Cosuri

Afișez 1–15 din 26 de rezultate

Coș C20 DESCHIS, Din Brad și Pin, Fără Flori, Înălțime 70cm

15,00 lei + TVA
C20 DESCHIS este un produs din categoria cosuri oferit de Chisu Grup, formata pe un schelet metalic din sarma, imbracat cu brad artificial si fire de pin artificial de culoare verde deschis, fabricate de Chisu Grup in atelierele proprii unde se creeaza coroane artificiale de cea mai buna calitate de peste 10 ani. Coroanele din brad si pin artificial create de Chisu Grup sunt facute din materiale ecologice, care se pot recicla. Chisu Grup foloseste materiale ignifuge rezistente la UV si care nu emana gaze cu efect de sera. Specialistii Chisu Grup creaza pentru dumneavoastra produse de inalta calitate,  care pot imita si inlocui coroanele naturale. Din respect pentru mediul inconjurator si viitoarele generatii specialistii creaza produse care imita naturalul. Folosind coroanele artificiale vom putea opri defrisarile de padure si vom da mai mult oxigen planetei.

Coș C20 ÎNCHIS, Din Brad și Pin, Fără Flori, Înălțime 70cm

15,00 lei + TVA
C20 ÎNCHIS este un produs din categoria cosuri oferit de Chisu Grup, formata pe un schelet metalic din sarma, imbracat cu brad artificial si fire de pin artificial de culoare verde inchis, fabricate de Chisu Grup in atelierele proprii unde se creeaza coroane artificiale de cea mai buna calitate de peste 10 ani Cosurile din pin artificial create de Chisu Grup sunt facute din materiale ecologice, care se pot recicla. Chisu Grup foloseste materiale ignifuge rezistente la UV si care nu emana gaze cu efect de sera. Specialistii Chisu Grup creaza pentru dumneavoastra produse de inalta calitate,  care pot imita si inlocui cosurile naturale. Din respect pentru mediul inconjurator si viitoarele generatii specialistii creaza produse care imita naturalul. Folosind cosuri artificiale vom putea opri defrisarile de padure si vom da mai mult oxigen planetei.

Coș C20 ALB, Din Brad și Pin, Fără Flori, Înălțime 70cm

15,00 lei + TVA
C20 ALB este un produs din categoria cosuri oferit de Chisu Grup, formata pe un schelet metalic din sarma, imbracat cu brad artificial si fire de pin artificial de culoare verde inchis si alb, fabricate de Chisu Grup in atelierele proprii unde se creeaza coroane artificiale de cea mai buna calitate de peste 10 ani. Cosurile din pin artificial create de Chisu Grup sunt facute din materiale ecologice, care se pot recicla. Chisu Grup foloseste materiale ignifuge rezistente la UV si care nu emana gaze cu efect de sera. Specialistii Chisu Grup creaza pentru dumneavoastra produse de inalta calitate,  care pot imita si inlocui cosurile naturale. Din respect pentru mediul inconjurator si viitoarele generatii specialistii creaza produse care imita naturalul. Folosind cosuri artificiale vom putea opri defrisarile de padure si vom da mai mult oxigen planetei.

Coș C20F DESCHIS, Din Brad și Pin, Cu Flori, Înălțime 70cm

33,00 lei + TVA
C20F DESCHIS este un produs din categoria cosuri oferit de Chisu Grup, formata pe un schelet metalic din sarma, imbracat cu brad artificial si fire de pin artificial de culoare verde deschis, fabricate de Chisu Grup in atelierele proprii unde se creeaza coroane artificiale de cea mai buna calitate de peste 10 ani. Din dorinta de a va oferi produse cat mai complete, noi cei de la Chisu Grup va oferim posibilitatea de a va alege dintr-o gama variata de combinatii de flori in diferite culori, variantele de cosuri gata ornate. Avand posibilitatea de a comanda aceste cosuri cu flori nu va mai trebui sa va faceti griji ca nu aveti materialele necesare in firma dumneavoastra si totodata veti avea mai mult timp pentru alte activitati. Cosurile din pin artificial create de Chisu Grup sunt facute din materiale ecologice, care se pot recicla. Chisu Grup foloseste materiale ignifuge rezistente la UV si care nu emana gaze cu efect de sera. Specialistii Chisu Grup creaza pentru dumneavoastra produse de inalta calitate,  care pot imita si inlocui cosurile naturale. Din respect pentru mediul inconjurator si viitoarele generatii specialistii creaza produse care imita naturalul. Folosind cosuri artificiale vom putea opri defrisarile de padure si vom da mai mult oxigen planetei.

Coș C20F INCHIS, Din Brad și Pin, Cu Flori, Înălțime 70cm

33,00 lei + TVA
C20F ÎNCHIS este un produs din categoria cosuri oferit de Chisu Grup, formata pe un schelet metalic din sarma, imbracat cu brad artificial si fire de pin artificial de culoare verde inchis, fabricate de Chisu Grup in atelierele proprii unde se creeaza coroane artificiale de cea mai buna calitate de peste 10 ani. Din dorinta de a va oferi produse cat mai complete, noi cei de la Chisu Grup va oferim posibilitatea de a va alege dintr-o gama variata de combinatii de flori in diferite culori, variantele de cosuri gata ornate. Avand posibilitatea de a comanda aceste cosuri cu flori nu va mai trebui sa va faceti griji ca nu aveti materialele necesare in firma dumneavoastra si totodata veti avea mai mult timp pentru alte activitati. Cosurile din pin artificial create de Chisu Grup sunt facute din materiale ecologice, care se pot recicla. Chisu Grup foloseste materiale ignifuge rezistente la UV si care nu emana gaze cu efect de sera. Specialistii Chisu Grup creaza pentru dumneavoastra produse de inalta calitate,  care pot imita si inlocui cosurile naturale. Din respect pentru mediul inconjurator si viitoarele generatii specialistii creaza produse care imita naturalul. Folosind cosuri artificiale vom putea opri defrisarile de padure si vom da mai mult oxigen planetei.

Coș C20F ALB, Din Brad și Pin, Cu Flori, Înălțime 70cm

33,00 lei + TVA
C20F ALB este un produs din categoria cosuri oferit de Chisu Grup, formata pe un schelet metalic din sarma, imbracat cu brad artificial si fire de pin artificial de culoare verde inchis si alb, fabricate de Chisu Grup in atelierele proprii unde se creeaza coroane artificiale de cea mai buna calitate de peste 10 ani. Din dorinta de a va oferi produse cat mai complete, noi cei de la Chisu Grup va oferim posibilitatea de a va alege dintr-o gama variata de combinatii de flori in diferite culori, variantele de cosuri gata ornate. Avand posibilitatea de a comanda aceste cosuri cu flori nu va mai trebui sa va faceti griji ca nu aveti materialele necesare in firma dumneavoastra si totodata veti avea mai mult timp pentru alte activitati. Cosurile din pin artificial create de Chisu Grup sunt facute din materiale ecologice, care se pot recicla. Chisu Grup foloseste materiale ignifuge rezistente la UV si care nu emana gaze cu efect de sera. Specialistii Chisu Grup creaza pentru dumneavoastra produse de inalta calitate,  care pot imita si inlocui cosurile naturale. Din respect pentru mediul inconjurator si viitoarele generatii specialistii creaza produse care imita naturalul. Folosind cosuri artificiale vom putea opri defrisarile de padure si vom da mai mult oxigen planetei.

Coș C32 DESCHIS, Din Brad și Pin, Fără Flori, Înălțime 80cm

21,00 lei + TVA
C32 DESCHIS este un produs din categoria cosuri oferit de Chisu Grup, formata pe un schelet metalic din sarma, imbracat cu brad artificial si fire de pin artificial de culoare verde deschis, fabricate de Chisu Grup in atelierele proprii unde se creeaza coroane artificiale de cea mai buna calitate de peste 10 ani. Coroanele din brad si pin artificial create de Chisu Grup sunt facute din materiale ecologice, care se pot recicla. Chisu Grup foloseste materiale ignifuge rezistente la UV si care nu emana gaze cu efect de sera. Specialistii Chisu Grup creaza pentru dumneavoastra produse de inalta calitate,  care pot imita si inlocui coroanele naturale. Din respect pentru mediul inconjurator si viitoarele generatii specialistii creaza produse care imita naturalul. Folosind coroanele artificiale vom putea opri defrisarile de padure si vom da mai mult oxigen planetei.  

Coș C32 ÎNCHIS, Din Brad și Pin, Fără Flori, Înălțime 80cm

21,00 lei + TVA
C32 ÎNCHIS este un produs din categoria cosuri oferit de Chisu Grup, formata pe un schelet metalic din sarma, imbracat cu brad artificial si fire de pin artificial de culoare verde inchis, fabricate de Chisu Grup in atelierele proprii unde se creeaza coroane artificiale de cea mai buna calitate de peste 10 ani. Coroanele din brad si pin artificial create de Chisu Grup sunt facute din materiale ecologice, care se pot recicla. Chisu Grup foloseste materiale ignifuge rezistente la UV si care nu emana gaze cu efect de sera. Specialistii Chisu Grup creaza pentru dumneavoastra produse de inalta calitate,  care pot imita si inlocui coroanele naturale. Din respect pentru mediul inconjurator si viitoarele generatii specialistii creaza produse care imita naturalul. Folosind coroanele artificiale vom putea opri defrisarile de padure si vom da mai mult oxigen planetei.  

Coș C32 ALB, Din Brad și Pin, Fără Flori, Înălțime 80cm

21,00 lei + TVA
C32 ALB este un produs din categoria cosuri oferit de Chisu Grup, formata pe un schelet metalic din sarma, imbracat cu brad artificial si fire de pin artificial de culoare verde inchis si alb, fabricate de Chisu Grup in atelierele proprii unde se creeaza coroane artificiale de cea mai buna calitate de peste 10 ani. Coroanele din brad si pin artificial create de Chisu Grup sunt facute din materiale ecologice, care se pot recicla. Chisu Grup foloseste materiale ignifuge rezistente la UV si care nu emana gaze cu efect de sera. Specialistii Chisu Grup creaza pentru dumneavoastra produse de inalta calitate,  care pot imita si inlocui coroanele naturale. Din respect pentru mediul inconjurator si viitoarele generatii specialistii creaza produse care imita naturalul. Folosind coroanele artificiale vom putea opri defrisarile de padure si vom da mai mult oxigen planetei.  

Coș C32F DESCHIS, Din Brad și Pin, Cu Flori, Înălțime 80cm

38,00 lei + TVA
C32F DESCHIS este un produs din categoria cosuri oferit de Chisu Grup, formata pe un schelet metalic din sarma, imbracat cu brad artificial si fire de pin artificial de culoare verde deschis, fabricate de Chisu Grup in atelierele proprii unde se creeaza coroane artificiale de cea mai buna calitate de peste 10 ani. Din dorinta de a va oferi produse cat mai complete, noi cei de la Chisu Grup va oferim posibilitatea de a va alege dintr-o gama variata de combinatii de flori in diferite culori, variantele de coroane gata ornate. Avand posibilitatea de a comanda aceste coroane ornate cu flori nu va mai trebui sa va faceti griji ca nu aveti materialele necesare in firma dumneavoastra si totodata veti avea mai mult timp pentru alte activitati. Coroanele din brad si pin artificial create de Chisu Grup sunt facute din materiale ecologice, care se pot recicla. Chisu Grup foloseste materiale ignifuge rezistente la UV si care nu emana gaze cu efect de sera. Specialistii Chisu Grup creaza pentru dumneavoastra produse de inalta calitate,  care pot imita si inlocui coroanele naturale. Din respect pentru mediul inconjurator si viitoarele generatii specialistii creaza produse care imita naturalul. Folosind coroanele artificiale vom putea opri defrisarile de padure si vom da mai mult oxigen planetei.  

Coș C32F ÎNCHIS, Din Brad și Pin, Cu Flori, Înălțime 80cm

38,00 lei + TVA
C32F ÎNCHIS este un produs din categoria cosuri oferit de Chisu Grup, formata pe un schelet metalic din sarma, imbracat cu brad artificial si fire de pin artificial de culoare verde inchis, fabricate de Chisu Grup in atelierele proprii unde se creeaza coroane artificiale de cea mai buna calitate de peste 10 ani. Din dorinta de a va oferi produse cat mai complete, noi cei de la Chisu Grup va oferim posibilitatea de a va alege dintr-o gama variata de combinatii de flori in diferite culori, variantele de coroane gata ornate. Avand posibilitatea de a comanda aceste coroane ornate cu flori nu va mai trebui sa va faceti griji ca nu aveti materialele necesare in firma dumneavoastra si totodata veti avea mai mult timp pentru alte activitati. Coroanele din brad si pin artificial create de Chisu Grup sunt facute din materiale ecologice, care se pot recicla. Chisu Grup foloseste materiale ignifuge rezistente la UV si care nu emana gaze cu efect de sera. Specialistii Chisu Grup creaza pentru dumneavoastra produse de inalta calitate,  care pot imita si inlocui coroanele naturale. Din respect pentru mediul inconjurator si viitoarele generatii specialistii creaza produse care imita naturalul. Folosind coroanele artificiale vom putea opri defrisarile de padure si vom da mai mult oxigen planetei.

Coș C32F ALB, Din Brad și Pin, Cu Flori, Înălțime 80cm

38,00 lei + TVA
C32F ALB este un produs din categoria cosuri oferit de Chisu Grup, formata pe un schelet metalic din sarma, imbracat cu brad artificial si fire de pin artificial de culoare verde inchis si alb, fabricate de Chisu Grup in atelierele proprii unde se creeaza coroane artificiale de cea mai buna calitate de peste 10 ani. Din dorinta de a va oferi produse cat mai complete, noi cei de la Chisu Grup va oferim posibilitatea de a va alege dintr-o gama variata de combinatii de flori in diferite culori, variantele de coroane gata ornate. Avand posibilitatea de a comanda aceste coroane ornate cu flori nu va mai trebui sa va faceti griji ca nu aveti materialele necesare in firma dumneavoastra si totodata veti avea mai mult timp pentru alte activitati. Coroanele din brad si pin artificial create de Chisu Grup sunt facute din materiale ecologice, care se pot recicla. Chisu Grup foloseste materiale ignifuge rezistente la UV si care nu emana gaze cu efect de sera. Specialistii Chisu Grup creaza pentru dumneavoastra produse de inalta calitate,  care pot imita si inlocui coroanele naturale. Din respect pentru mediul inconjurator si viitoarele generatii specialistii creaza produse care imita naturalul. Folosind coroanele artificiale vom putea opri defrisarile de padure si vom da mai mult oxigen planetei.

Coș Mare C38, Din Brad și Pin, Fără Flori, Înălțime 1,4m

115,00 lei + TVA
C38 este un produs din categoria cosuri oferit de Chisu Grup, formata pe un schelet metalic din sarma, imbracat cu pin si fire de brad artificial de culoare verde inchis,fabricate de Chisu Grup in atelierele proprii unde se creeaza coroane artificiale de cea mai buna calitate de peste 10 ani. Coroanele din brad si pin artificial create de Chisu Grup sunt facute din materiale ecologice, care se pot recicla. Chisu Grup foloseste materiale ignifuge rezistente la UV si care nu emana gaze cu efect de sera. Specialistii Chisu Grup creaza pentru dumneavoastra produse de inalta calitate,  care pot imita si inlocui coroanele naturale. Din respect pentru mediul inconjurator si viitoarele generatii specialistii creaza produse care imita naturalul. Folosind coroanele artificiale vom putea opri defrisarile de padure si vom da mai mult oxigen planetei. 

Coș Mare C38F, Din Brad și Pin, Cu Flori, Înălțime 1,4m

175,00 lei + TVA
C38F este un produs din categoria cosuri oferit de Chisu Grup, formata pe un schelet metalic din sarma, imbracat cu pin si fire de brad artificial de culoare verde inchis,fabricate de Chisu Grup in atelierele proprii unde se creeaza coroane artificiale de cea mai buna calitate de peste 10 ani. Din dorinta de a va oferi produse cat mai complete, noi cei de la Chisu Grup va oferim posibilitatea de a va alege dintr-o gama variata de combinatii de flori in diferite culori, variantele de cosuri gata ornate. Avand posibilitatea de a comanda aceste cosuri cu flori nu va mai trebui sa va faceti griji ca nu aveti materialele necesare in firma dumneavoastra si totodata veti avea mai mult timp pentru alte activitati. Coroanele din brad si pin artificial create de Chisu Grup sunt facute din materiale ecologice, care se pot recicla. Chisu Grup foloseste materiale ignifuge rezistente la UV si care nu emana gaze cu efect de sera. Specialistii Chisu Grup creaza pentru dumneavoastra produse de inalta calitate,  care pot imita si inlocui coroanele naturale. Din respect pentru mediul inconjurator si viitoarele generatii specialistii creaza produse care imita naturalul. Folosind coroanele artificiale vom putea opri defrisarile de padure si vom da mai mult oxigen planetei. 

Coș C58 DESCHIS, Din Brad și Pin, Fără Flori, Înălțime 70cm

33,00 lei + TVA
C58 DESCHIS este un produs din categoria cosuri oferit de Chisu Grup, formata pe un schelet metalic din sarma, imbracat cu brad artificial si fire de pin artificial de culoare verde deschis, fabricate de Chisu Grup in atelierele proprii unde se creeaza coroane artificiale de cea mai buna calitate de peste 10 ani. Coroanele din brad si pin artificial create de Chisu Grup sunt facute din materiale ecologice, care se pot recicla. Chisu Grup foloseste materiale ignifuge rezistente la UV si care nu emana gaze cu efect de sera. Specialistii Chisu Grup creaza pentru dumneavoastra produse de inalta calitate,  care pot imita si inlocui coroanele naturale. Din respect pentru mediul inconjurator si viitoarele generatii specialistii creaza produse care imita naturalul. Folosind coroanele artificiale vom putea opri defrisarile de padure si vom da mai mult oxigen planetei.