Descriere Flori XXL

Afișez toate cele 9 rezultate

Flori XXL F15 XXL ALB, Din Saten, Se Vinde La Bucata

4,00 lei + TVA
Floare artificiala - F15 XXL ALB este executata din saten si face parte din categoria capete flori. Diametrul florii XXL este de 16 cm. Comanda se primeste la bucata.

Flori XXL F15 XXL ROȘU, Din Saten, Se Vinde La Bucata

4,00 lei + TVA
Floare artificiala - F15 XXL ROȘU este executata din saten si face parte din categoria capete flori. Diametrul florii XXL este de 16 cm. Comanda se primeste la bucata.

Flori XXL F15 XXL ALBASTRU, Din Saten, Se Vinde La Bucata

4,00 lei + TVA
Floare artificiala - F15 XXL ALBASTRU este executata din saten si face parte din categoria capete flori. Diametrul florii XXL este de 16 cm. Comanda se primeste la bucata.

Flori XXL F16 XXL ALB, Din Saten, Se Vinde La Bucata

4,00 lei + TVA
Floare artificiala - F16 XXL ALB este executata din panza si face parte din categoria capete flori. Diametrul florii XXL este de 24 cm. Comanda se primeste la bucata.

Flori XXL F16 XXL ROȘU, Din Saten, Se Vinde La Bucata

4,00 lei + TVA
Floare artificiala - F16 XXL ROȘU este executata din panza si face parte din categoria capete flori. Diametrul florii XXL este de 24 cm. Comanda se primeste la bucata.

Flori XXL F16 XXL ALBASTRU, Din Saten, Se Vinde La Bucata

4,00 lei + TVA
Floare artificiala - F16 XXL ALBASTRU este executata din panza si face parte din categoria capete flori. Diametrul florii XXL este de 24 cm. Comanda se primeste la bucata.

Flori XXL F34 XXL ROȘU, Din Saten, Se Vinde La Bucata

3,00 lei + TVA
Floare artificiala - F34 XXL ROȘU este executata din saten si face parte din categoria capete flori. Diametrul florii XXL este de 20 cm. Comanda se primeste la bucata.

Flori XXL F34 XXL ALBASTRU, Din Saten, Se Vinde La Bucata

3,00 lei + TVA
Floare artificiala - F34 XXL ALBASTRU este executata din saten si face parte din categoria capete flori. Diametrul florii XXL este de 20 cm. Comanda se primeste la bucata.

Flori XXL F34 XXL ALB, Din Saten, Se Vinde La Bucata

3,00 lei + TVA
Floare artificiala - F34 XXL ALB este executata din saten si face parte din categoria capete flori. Diametrul florii XXL este de 20 cm. Comanda se primeste la bucata.