Descriere Flori premium

Se arată 1–15 din 57 de rezultate

Show sidebar
Inchide

Fir Pană Alb, Lungime 70cm, Ornament Decoratiuni

5,00 lei + TVA
Firul Pană Alb are lungimea de 70 centimetri si se poate folosi ca ornament la decoratiuni. Este format din tulpina si frunze alungite de culoare verde si varful in forma de spic cu puf de culoare alba. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.
Inchide

Fir Pana Azur, Lungime 70cm, Ornament Decoratiuni

5,00 lei + TVA
Firul Pana Azur are lungimea de 70 centimetri si se poate folosi ca ornament la decoratiuni. Este format din tulpina si frunze alungite de culoare verde si varful in forma de spic cu puf de culoare azur. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.
Inchide

Fir Pana Portocaliu, Lungime 70cm, Ornament Decoratiuni

5,00 lei + TVA
Firul Pana Portocaliu are lungimea de 70 centimetri si se poate folosi ca ornament la decoratiuni. Este format din tulpina si frunze alungite de culoare verde si varful in forma de spic cu puf de culoare portocaliu. Pretul este per bucata. Comanda minima o bucata.
Inchide

Trandafiri Artificiali Premium CF1 ALB, Din Pânză Groasă, 100buc/set

150,00 lei + TVA
Trandafir Premium CF1 ALB din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !
Inchide

Fir Trandafir FF1 ALB, Din Pânză Groasă, Se Vinde La Bucată

7,00 lei + TVA
Flori la fir Trandafir FF1 ALB din panza groasa, cu coada si frunze. Florile la fir se pot folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la bucata. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala. Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori la fir ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !
Inchide

Trandafiri Artificiali Premium CF1 ROZ, Din Pânză Groasă, 100buc/set

150,00 lei + TVA
Trandafir Premium CF1 ROZ din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !
Inchide

Trandafiri Artificiali Premium CF1 ROȘU, Din Pânză Groasă, 100buc/set

150,00 lei + TVA
Trandafir Premium CF1 ROȘU din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !
Inchide

Fir Trandafir FF1 ALBASTRU, Din Pânză Groasă, Se Vinde La Bucată

7,00 lei + TVA
Flori la fir Trandafir FF1 ALBASTRU din panza groasa, cu coada si frunze. Florile la fir se pot folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la bucata. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala. Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori la fir ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !
Inchide

Fir Trandafir FF1 BORDO, Din Pânză Groasă, Se Vinde La Bucată

7,00 lei + TVA
Flori la fir Trandafir FF1 BORDO din panza groasa, cu coada si frunze. Florile la fir se pot folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la bucata. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala. Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori la fir ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !
Inchide

Fir Trandafir FF1 CREM, Din Pânză Groasă, Se Vinde La Bucată

7,00 lei + TVA
Flori la fir Trandafir FF1 CREM din panza groasa, cu coada si frunze. Florile la fir se pot folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la bucata. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala. Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori la fir ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !
Inchide

Fir Trandafir FF1 CREM PĂTAT, Din Pânză Groasă, Se Vinde La Bucată

7,00 lei + TVA
Flori la fir Trandafir FF1 CREM PATAT din panza groasa, cu coada si frunze. Florile la fir se pot folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la bucata. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala. Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori la fir ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !
Inchide

Fir Trandafir FF1 ROȘU, Din Pânză Groasă, Se Vinde La Bucată

7,00 lei + TVA
Flori la fir Trandafir FF1 ROȘU din panza groasa, cu coada si frunze. Florile la fir se pot folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la bucata. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala. Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori la fir ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !
Inchide

Trandafiri Artificiali Premium CF1 CREM PATAT, Din Pânză Groasă, 100buc/set

150,00 lei + TVA
Trandafir Premium CF1 CREM PATAT din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !
Inchide

Fir Trandafir FF1 ROZ, Din Pânză Groasă, Se Vinde La Bucată

7,00 lei + TVA
Flori la fir Trandafir FF1 ROZ din panza groasa, cu coada si frunze. Florile la fir se pot folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la bucata. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala. Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori la fir ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !
Inchide

Trandafiri Artificiali Premium CF1 ALBASTRU, Din Pânză Groasă, 100buc/set

150,00 lei + TVA
Trandafir Premium CF1 ALBASTRU din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !