Descriere Flori premium

Afișez 1–15 din 57 de rezultate

Trandafiri Artificiali Premium CF1 ALB, Din Pânză Groasă, 100buc/set

150,00 lei + TVA
Trandafir Premium CF1 ALB din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !

Trandafiri Artificiali Premium CF1 ROZ, Din Pânză Groasă, 100buc/set

150,00 lei + TVA
Trandafir Premium CF1 ROZ din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !

Trandafiri Artificiali Premium CF1 BORDO, Din Pânză Groasă, 100buc/set

150,00 lei + TVA
Trandafir Premium CF1 BORDO din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !

Trandafiri Artificiali Premium CF1 CREM, Din Pânză Groasă, 100buc/set

150,00 lei + TVA
Trandafir Premium CF1 CREM din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !

Trandafiri Artificiali Premium CF1 CREM PATAT, Din Pânză Groasă, 100buc/set

150,00 lei + TVA
Trandafir Premium CF1 CREM PATAT din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !

Trandafiri Artificiali Premium CF1 ROȘU, Din Pânză Groasă, 100buc/set

150,00 lei + TVA
Trandafir Premium CF1 ROȘU din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !

Trandafiri Artificiali Premium CF1 ALBASTRU, Din Pânză Groasă, 100buc/set

150,00 lei + TVA
Trandafir Premium CF1 ALBASTRU din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !

Cale Artificiale Premium CF2 ROZ, Din Pânză Groasă, 100buc/set

75,00 lei + TVA
Cala Premium CF2 ROZ din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !

Cale Artificiale Premium CF2 VERDE, Din Pânză Groasă, 100buc/set

75,00 lei + TVA
Cala Premium CF2 VERDE din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !

Cale Artificiale Premium CF2 ALBASTRU, Din Pânză Groasă, 100buc/set

75,00 lei + TVA
Cala Premium CF2 ALBASTRU din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !

Cale Artificiale Premium CF2 ROȘU, Din Pânză Groasă, 100buc/set

75,00 lei + TVA
Cala Premium CF2 ROȘU din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !

Cale Artificiale Premium CF2 CREM, Din Pânză Groasă, 100buc/set

75,00 lei + TVA
Cala Premium CF2 CREM din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !

Cale Artificiale Premium CF2 PORTOCALIU, Din Pânză Groasă, 100buc/set

75,00 lei + TVA
Cala Premium CF2 PORTOCALIU din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !

Anturium Artificiali Premium CF3 ALB, Din Pânză Groasă, 100buc/set

75,00 lei + TVA
Anturium Premium CF3 ALB din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !

Anturium Artificiali Premium CF3 ALBASTRU, Din Pânză Groasă, 100buc/set

75,00 lei + TVA
Anturium Premium CF3 ALBASTRU din panza groasa se poate folosi pentru decoratiuni in diferite ocazii. Acest produs se vinde la set. Un set contine 100 bucati. Se pot comanda in limita stocului disponibil. In domeniul decoratiunilor trendul se schimba foarte des ,prin urmare aceasta categorie o consideram foarte speciala . Compania Chisu Grup doreste sa aduca pe piata foarte multe noutati in cadrul categoriei flori premium si vom avea actualizat site-ul nostru periodic cu toate modelele noi de flori premium de cea mai buna calitate si cel mai mic pret, ce vor apare pe piata. Ne dorim ca noi sa fim prima alegere a dumneavoastra, in fata concurentei. Va invitam sa ne vizitati !