Descriere Materii prime productie

Se arată 1–15 din 21 de rezultate

Show sidebar
Inchide

Sârmă Bobinată 0,8mm, Bobină Plastic, Grosime 0,8mm

6,30 lei + TVA
Sârma bobinată de grosime 0,8 mm este o sarma moale neagra subtire care in urma procesului tehnologic se bobineaza pe role suport de plastic cu greutatea intre 10 si 15 kg. Se poate utiliza in diferite zone din diferite industrii. Pretul este per kilogram. Comanda minima 10 kg. Se vinde doar cu bobine la schimb. La livrare pot apare mici diferente de greutate fata de comanda data de dumneavoastra.
Inchide

Sârmă Bobinată 1,2mm, Bobină Plastic, Grosime 1,2mm

6,30 lei + TVA
Sârmă bobinată de grosime 1,2 mm este o sarma moale neagra subtire care in urma procesului tehnologic se bobineaza pe role suport de plastic cu greutatea intre 10 si 15 kg.  Se poate utiliza in diferite zone din diferite industrii. Pretul este per kilogram. Comanda minima 10 kg. Se vinde doar cu bobine la schimb. La livrare pot apare mici diferente de greutate fata de comanda data de dumneavoastra.
Inchide

Folie Albă 7cm, Culoare Alb Cu Verde , Rolă, Lățime 7cm

17,00 lei + TVA
Folia albă este o folie cu o latime de 7 cm cu margini albe si mijloc de culoare verde inchis. Aceasta folie este fabricata din granule de pvc pure, este reciclabila si nu emana gaze cu efect de sera. Se poate folosi pentru fabricarea bradului artificial. Pretul este pe kilogram. Comanda minima este de 50 de kilograme.    
Inchide

Fir De Brad Artificial, Culoare Verde, Lungime 5m

1,00 lei + TVA
Firele de brad artificial sunt de culoare verde, compuse din folie pvc si sarma cu lungimea de 5 metri. Ele se folosesc pentru ornarea coroanelor artificiale, a decoratiunilor de masa, aranjamentelor florale, balustradelor, balcoanelor, gardurilor de plasa de sarma si oriunde in alta parte unde va duce imaginatia dumneavoastra. Firele de brad artificial nu sunt toxice si nu emana gaze cu efect de sera. Pretul afisat mai sus este per metru. Comanda minima este de 5 metri.
Inchide

Fir De Pin Artificial Deschis, Culoare Verde Deschis, Lungime 5m

2,50 lei + TVA
Firele de pin artificial de culoare verde deschis au o grosime de 8,5 cm si sunt formate din fibre de pvc de culoare verde deschis si sarma cu lungimea de 5 metri. Ele se folosesc pentru ornarea coroanelor artificiale, a decoratiunilor de masa, aranjamentelor florale, balustradelor, balcoanelor si oriunde in alta parte unde va duce imaginatia dumneavoastra. Firele de pin artificial nu sunt toxice si nu emana gaze cu efect de sera. Pretul afisat mai sus este per metru. Comanda minima este de 5 metri.
Inchide

Fibre Pin Deschis, Din PVC, Lungime 8,5cm, Cutie 28kg

20,00 lei + TVA
Fibrele de pin deschis sunt un material care se foloseste pentru fabricarea firelor de pin artificial. Are lungimea de 8,5 cm si se vinde in 2 culori: verde deschis cu capete sparte, verde inchis. Este fabricata din granule de pvc pure, este reciclabila si nu emana gaze cu efect de sera. Pretul afisat mai sus este per kilogram. Comanda minima este o cutie de 28 kilograme      
Inchide

Fibre Pin Închis, Din PVC, Lungime 8,5cm, Cutie 28kg

20,00 lei + TVA
Fibrele de pin închis sunt un material care se foloseste pentru fabricarea firelor de pin artificial. Are lungimea de 8,5 cm si se vinde in 2 culori: verde deschis cu capete sparte, verde inchis. Este fabricata din granule de pvc pure, este reciclabila si nu emana gaze cu efect de sera. Pretul afisat mai sus este per kilogram. Comanda minima este o cutie de 28 kilograme      
Inchide

Fir De Pin Artificial Închis, Culoare Verde Închis, Lungime 5m

2,50 lei + TVA
Firele de pin artificial de culoare verde inchis au o grosime de 8,5 cm si sunt formate din fibre de pvc de culoare verde inchis si sarma cu lungimea de 5 metri. Ele se folosesc pentru ornarea coroanelor artificiale, a decoratiunilor de masa, aranjamentelor florale, balustradelor, balcoanelor si oriunde in alta parte unde va duce imaginatia dumneavoastra. Firele de pin artificial nu sunt toxice si nu emana gaze cu efect de sera. Pretul afisat mai sus este per metru. Comanda minima este de 5 metri.
Inchide

Fir De Pin Artificial Alb, Culoare Verde Cu Alb, Lungime 5m

2,50 lei + TVA
Firele de pin artificial de culoare verde cu alb au o grosime de 8,5 cm si sunt formate din fibre de pvc de culoare verde inchis vopsite in alb si sarma cu lungimea de 5 metri. Ele se folosesc pentru ornarea coroanelor artificiale, a decoratiunilor de masa, aranjamentelor florale, balustradelor, balcoanelor si oriunde in alta parte unde va duce imaginatia dumneavoastra. Firele de pin artificial nu sunt toxice si nu emana gaze cu efect de sera. Pretul afisat mai sus este per metru. Comanda minima este de 5 metri.
Inchide

Fir De Brad Artificial Alb, Culoare Verde Cu Alb, Lungime 5m

1,50 lei + TVA
Firele de brad artificial albe sunt de culoare verde inchis pe mijloc si albe pe margine, compuse din folie pvc si sarma cu lungimea de 5 metri. Ele se folosesc pentru ornarea coroanelor artificiale, a decoratiunilor de masa, aranjamentelor florale, balustradelor, balcoanelor, gardurilor de plasa de sarma si oriunde in alta parte unde va duce imaginatia dumneavoastra. Firele de brad artificial nu sunt toxice si nu emana gaze cu efect de sera. Pretul afisat mai sus este per metru. Comanda minima este de 5 metri.
Inchide

Folie Verde 10cm, Culoare Verde, Rolă, Lățime 10cm

9,80 lei + TVA
Folia de culoare verde cu o latime de 10cm este sectionata in urma unui proces de taiere din role cu latimea de 70 de cm. Aceasta folie este fabricata din granule de pvc pure, este reciclabila si nu emana gaze cu efect de sera. Se poate folosii pentru fabricarea bradului artificial. Pretul afisat mai sus este per kilogram. Comanda minima este de 50 de kilograme.
Inchide

Folie Verde 7cm, Culoare Verde, Rolă, Lățime 7cm

9,80 lei + TVA
Folia de culoare verde cu o latime de 7cm este sectionata in urma unui proces de taiere din role cu latimea de 70 de cm. Aceasta folie este fabricata din granule de pvc pure, este reciclabila si nu emana gaze cu efect de sera. Se poate folosii pentru fabricarea bradului artificial. Pretul afisat mai sus este per kilogram. Comanda minima este de 50 de kilograme.
Inchide

Folie Verde 5cm, Culoare Verde, Rolă, Lățime 5cm

9,80 lei + TVA
Folia de culoare verde cu o latime de 5cm este sectionata in urma unui proces de taiere din role cu latimea de 70 de cm. Aceasta folie este fabricata din granule de pvc pure, este reciclabila si nu emana gaze cu efect de sera. Se poate folosii pentru fabricarea bradului artificial. Pretul afisat mai sus este per kilogram. Comanda minima este de 50 de kilograme.
Inchide

Folie Verde Rola 70 cm, Culoare Verde, Rolă De 50kg, Lățime 70cm

9,80 lei + TVA
Folia pvc de culoare verde se vinde la rola cu greutatea de 50 de kilograme si are latimea de 70 de centimetri. Aceasta folie este fabricata din granule de pvc pure, este reciclabila si nu emana gaze cu efect de sera. Se poate folosii pentru fabricarea bradului artificial. Pretul este pe kilogram. Comanda minima este de 50 de kilograme.
Inchide

Fir De Brad Artificial Vernil, Culoare Verde Cu Vernil, Lungime 5m

1,50 lei + TVA
Firele de brad artificial vernil sunt de culoare verde inchis pe mijloc si vernil pe margine, compuse din folie pvc si sarma cu lungimea de 5 metri. Ele se folosesc pentru ornarea coroanelor artificiale, a decoratiunilor de masa, aranjamentelor florale, balustradelor, balcoanelor, gardurilor de plasa de sarma si oriunde in alta parte unde va duce imaginatia dumneavoastra. Firele de brad artificial nu sunt toxice si nu emana gaze cu efect de sera. Pretul afisat mai sus este per metru. Comanda minima este de 5 metri.