Descriere Materii prime productie

Afișez 1–15 din 21 de rezultate

Fibre Pin Deschis, Din PVC, Lungime 8,5cm, Cutie 28kg

22,00 lei + TVA
Fibrele de pin deschis sunt un material care se foloseste pentru fabricarea firelor de pin artificial. Are lungimea de 8,5 cm si se vinde in 2 culori: verde deschis cu capete sparte, verde inchis. Este fabricata din granule de pvc pure, este reciclabila si nu emana gaze cu efect de sera. Pretul afisat mai sus este per kilogram. Comanda minima este o cutie de 28 kilograme      

Fibre Pin Închis, Din PVC, Lungime 8,5cm, Cutie 28kg

22,00 lei + TVA
Fibrele de pin închis sunt un material care se foloseste pentru fabricarea firelor de pin artificial. Are lungimea de 8,5 cm si se vinde in 2 culori: verde deschis cu capete sparte, verde inchis. Este fabricata din granule de pvc pure, este reciclabila si nu emana gaze cu efect de sera. Pretul afisat mai sus este per kilogram. Comanda minima este o cutie de 28 kilograme      

Fir De Brad Artificial, Culoare Verde, Lungime 5m

2,00 lei + TVA
Firele de brad artificial sunt de culoare verde, compuse din folie pvc si sarma cu lungimea de 5 metri. Ele se folosesc pentru ornarea coroanelor artificiale, a decoratiunilor de masa, aranjamentelor florale, balustradelor, balcoanelor, gardurilor de plasa de sarma si oriunde in alta parte unde va duce imaginatia dumneavoastra. Firele de brad artificial nu sunt toxice si nu emana gaze cu efect de sera. Pretul afisat mai sus este per metru. Comanda minima este de 5 metri.

Fir De Pin Artificial Deschis, Culoare Verde Deschis, Lungime 5m (15 ron = 1 Fir)

3,00 lei + TVA
Firele de pin artificial de culoare verde deschis au o grosime de 8,5 cm si sunt formate din fibre de pvc de culoare verde deschis si sarma cu lungimea de 5 metri. Ele se folosesc pentru ornarea coroanelor artificiale, a decoratiunilor de masa, aranjamentelor florale, balustradelor, balcoanelor si oriunde in alta parte unde va duce imaginatia dumneavoastra. Firele de pin artificial nu sunt toxice si nu emana gaze cu efect de sera. Pretul afisat mai sus este per metru. Comanda minima este de 5 metri.

Fir De Pin Artificial Închis, Culoare Verde Închis, Lungime 5m (15 ron = 1 Fir)

3,00 lei + TVA
Firele de pin artificial de culoare verde inchis au o grosime de 8,5 cm si sunt formate din fibre de pvc de culoare verde inchis si sarma cu lungimea de 5 metri. Ele se folosesc pentru ornarea coroanelor artificiale, a decoratiunilor de masa, aranjamentelor florale, balustradelor, balcoanelor si oriunde in alta parte unde va duce imaginatia dumneavoastra. Firele de pin artificial nu sunt toxice si nu emana gaze cu efect de sera. Pretul afisat mai sus este per metru. Comanda minima este de 5 metri.

Fir De Brad Artificial Alb, Culoare Verde Cu Alb, Lungime 5m

2,00 lei + TVA
Firele de brad artificial albe sunt de culoare verde inchis pe mijloc si albe pe margine, compuse din folie pvc si sarma cu lungimea de 5 metri. Ele se folosesc pentru ornarea coroanelor artificiale, a decoratiunilor de masa, aranjamentelor florale, balustradelor, balcoanelor, gardurilor de plasa de sarma si oriunde in alta parte unde va duce imaginatia dumneavoastra. Firele de brad artificial nu sunt toxice si nu emana gaze cu efect de sera. Pretul afisat mai sus este per metru. Comanda minima este de 5 metri.

Fir De Pin Artificial Alb, Culoare Verde Cu Alb, Lungime 5m (15 ron = 1 Fir)

3,00 lei + TVA
Firele de pin artificial de culoare verde cu alb au o grosime de 8,5 cm si sunt formate din fibre de pvc de culoare verde inchis vopsite in alb si sarma cu lungimea de 5 metri. Ele se folosesc pentru ornarea coroanelor artificiale, a decoratiunilor de masa, aranjamentelor florale, balustradelor, balcoanelor si oriunde in alta parte unde va duce imaginatia dumneavoastra. Firele de pin artificial nu sunt toxice si nu emana gaze cu efect de sera. Pretul afisat mai sus este per metru. Comanda minima este de 5 metri.

Fir De Brad Artificial Vernil, Culoare Verde Cu Vernil, Lungime 5m

2,00 lei + TVA
Firele de brad artificial vernil sunt de culoare verde inchis pe mijloc si vernil pe margine, compuse din folie pvc si sarma cu lungimea de 5 metri. Ele se folosesc pentru ornarea coroanelor artificiale, a decoratiunilor de masa, aranjamentelor florale, balustradelor, balcoanelor, gardurilor de plasa de sarma si oriunde in alta parte unde va duce imaginatia dumneavoastra. Firele de brad artificial nu sunt toxice si nu emana gaze cu efect de sera. Pretul afisat mai sus este per metru. Comanda minima este de 5 metri.

Sârmă Bobinată 1,2mm, Bobină Plastic, Grosime 1,2mm

8,00 lei + TVA
Sârmă bobinată de grosime 1,2 mm este o sarma moale neagra subtire care in urma procesului tehnologic se bobineaza pe role suport de plastic cu greutatea intre 10 si 15 kg.  Se poate utiliza in diferite zone din diferite industrii. Pretul este per kilogram. Comanda minima 10 kg. Se vinde doar cu bobine la schimb. La livrare pot apare mici diferente de greutate fata de comanda data de dumneavoastra.

Sârmă Bobinată 0,8mm, Bobină Plastic, Grosime 0,8mm

8,00 lei + TVA
Sârma bobinată de grosime 0,8 mm este o sarma moale neagra subtire care in urma procesului tehnologic se bobineaza pe role suport de plastic cu greutatea intre 10 si 15 kg. Se poate utiliza in diferite zone din diferite industrii. Pretul este per kilogram. Comanda minima 10 kg. Se vinde doar cu bobine la schimb. La livrare pot apare mici diferente de greutate fata de comanda data de dumneavoastra.

Sârmă Colac 0,8mm, Colaci Cu Greutate Diferită, Grosime 0,8mm

8,00 lei + TVA
Sârma la colac cu grosime de 0,8 mm este o sarma moale neagra subtire obtinuta prin trefilare la rece si coacere. Se vinde sub forma de colac cu greutatea de aproximativ 50 kg +/-. Se poate utiliza in diferite zone din diferite industrii. Pretul este per kilogram. Comanda minima 50 kg. La livrare pot apare mici diferente de greutate fata de comanda data de dumneavoastra.

Sârmă Colac 1,2mm, Colaci Cu Greutate Diferită, Grosime 1,2mm

8,00 lei + TVA
Sârma la colac cu grosime de 1,2 mm este o sarma moale neagra subtire obtinuta prin trefilare la rece si coacere. Se vinde sub forma de colac cu greutatea de aproximativ 50 kg +/-. Se poate utiliza in diferite zone din diferite industrii. Pretul este per kilogram. Comanda minima 50 kg. La livrare pot apare mici diferente de greutate fata de comanda data de dumneavoastra.

Sarma 2,5mm STM , Dreapta, Grosime 2,5mm, Lungime 3m

7,00 lei + TVA
Sârma STM cu grosime 2,5 mm este o sarma tare mata obtinuta prin procesul de trefilare la rece. Compania noastra o trece printr-un proces tehnologic de indreptare in urma caruia o putem vinde la lungimi de 3 metri.  Se poate utiliza in diferite zone din diferite industrii. Pretul este per kilogram. Comanda minima 100 kg.

Sarma 3,5mm STM , Dreapta, Grosime 3,5mm, Lungime 3m

7,00 lei + TVA
Sârma STM cu grosime 3,5 mm este o sarma tare mata obtinuta prin procesul de trefilare la rece. Compania noastra o trece printr-un proces tehnologic de indreptare in urma caruia o putem vinde la lungimi de 3 metri.  Se poate utiliza in diferite zone din diferite industrii. Pretul este per kilogram. Comanda minima 100 kg.

Sarma 3mm STM , Dreapta, Grosime 3mm, Lungime 3m

7,00 lei + TVA
Sârma STM cu grosime 3mm este o sarma tare mata obtinuta prin procesul de trefilare la rece. Compania noastra o trece printr-un proces tehnologic de indreptare in urma caruia o putem vinde la lungimi de 3 metri.  Se poate utiliza in diferite zone din diferite industrii. Pretul este per kilogram. Comanda minima 100 kg.